Handelsbetingelser

Bestilling af mad:

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Let & Lækkert, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Let & Lækkert på din oplyste mail adresse. Ved endt ordreafgivelse fremsendes denne pr. email. Vi opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er afsendt.

Alle bestillinger skal foretages dagen før inden senest kl 13.00. 

Afhentning af mad:

Afhentning skal ske på adressen Smedevej 15, 6710 Esbjerg V med mindre andet er aftalt. Om fredagen er det også muligt at afhente mad i Bramming.

Maden kan afhentes fra mandag til lørdag. Søndag holder vi lukket.

Priser:

Alle priser er inkl. 25% moms og i Danske kroner, med mindre andet står nævnt. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Ændringer i pris samt udsolgte varer kan forekomme

Betaling:

De mulige betalingsmåder er:
• Dankort
• MobilePay
• Kontant betaling

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

Reklamation:

I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for deres kontrol. 

Fortrydelsesret:

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 1 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af cateringydelser ikke omfattet fortrydelsesretten.

Afbestillinger og ændringer:

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling”. Her bør bestillingstidspunkt fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til os på info@letoglaekkert.dk med teksten “Afbestilling!” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske indenfor 14 dage fra bestillingen er foretaget, og senest 14 dage før leveringen.

Har du et ønske om ændringer til din ordre, så skal vi have disse senest 14 dage før levering, hvis ikke andet er aftalt.

Afhent mad

Afhent mad her: 

Smedevej 15,
6710 Esbjerg V